Кухни

Онлайн магазин "МАСОМИ" Ви предлага кухни собственно производство в класически и модерен стил с МДФ фасади различно покритие. Ние произвеждаме повече от 100 различни модела кухни, всеки от които може да бъде изработен в огромен брой декори на кухненски фасади.

Тук можете да поръчате измерване на кухнята за изготвяне на индивидуален проект на кухненски комплект с желания размер, конфигурация и комплектация. Можете да поръчате измерване на помещението и да си запишете час за планиране на кухня със специалист на МАСОМИ в магазина или онлайн. Цената е за стандартен комплект модули от бяло ПДЧ - 18мм., стандартна комплектация на обков , с МДФ -мембрани вратички от 0 гр., В цената не влизат плот, гръб, водобранна лайсна, дръжки, стъкла, ЛЕД осветеление и кухненска техника. 

Редактирай

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree