Политика за отказ

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА на ОНЛАЙН MASOMI.BG

 

 Скъпи потребители и клиенти, на интернет магазин МАСОМИ, 

Всички продукти които поддържаме като асортимент на сайта, не поддържаме като такива на склад, поради спецификата при предлагането им - по поръчка, с индивидуални размери на клиента, съобразени с указаните ограничения на сайт https://masomi.bg/

Изхождайки от горепосочения факт, отказ от покупката може да бъде уважен само и единствено преди началото на производствения процес.  Само при положение, че няма стартирани действия , като поръчка на материали, разкрой и фрезоване, може да се преустанови действието на подписан Договор или генерирана поръчка, по един от посочените в сайта начини.  Ние заставаме зад качеството на своите продукти и се стремим да задоволим и най-претенциозните клиенти, затова сме готови да съдействаме за коригиране на всеки възникнал проблем. В тази връзка, предлагаме на своите клиенти извършване на ремонт в производствената ни база или подмяна на дефектирал продукт, съобразно определението за такъв, описан в раздела Гаранция. Връщане на пари, при отказ от сделка, може да бъда осъществено само и единствено до началото на реалния производствен цикъл - за предявяване на претенция в тази насока, обезателно позвънете на телефон 08899851360, за да получите изчерпателна информация относно етапа на дейностите по вашата поръчка.

За възстановяването на увредените стоки и разходите за доставка, трябва да получите предварителна информация от производителя, но в онлайн магазин МАСОМИ, се ангажираме с разходите по транспортирането, когато има установен пропуск или неудобство за клиента по наша вина.

 

 

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree