Кухненски шкафове

 

КУХНЕНСКИ МОДУЛИ - ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЕБЕЛИ

Кухненската  комплектация на първо място трябва да съблюдава качеството функционалност, а като втора стъпка да бъде моделирана според  правилата за ергономичност, връзка с комуникации, инсталиране на домакински уреди. Следователно, в деветдесет и девет случая от сто, такава мебелна конфигурация се състои от определен набор кухненски шкафове. Логично е, тя да носи в себе си индивидуален характер, отражението на своя притежател. Всяка домакиня сама определя броя на чекмеджетата, колко шкафа ще използва и къде да бъдат разположени те, в зависимост от ръста си, от обема на кухненската посуда и изобщо присъствие в кухнята. Важно е да се определи точно височината на модулите, а така и на работните маси. В допълнение, много често има нужда от разширяване или, обратно, стесняване на всяка кухня, за постигане на максимално усвояване на пространството - често пъти, "спечелените" няколко сантиметра са от изключителна важност за желаната визия. 

MASOMI-Мебели произвежда 166 вида кухненски шкафове, всеки от които може да бъде изработен в размер по желание на клиента.

 

За по-лесно ценообразуване, всички шкафове за кухни в нашата галерия са изчислени на стъпки от 50 - 100 мм. Продукти с различни размери се калкулират на цената на най-близките, по-големи (без допълнителни такси за преоразмеряване). Освен това можем да изработим за Вас индивидуални модули по индивидуален проект, които се изчисляват в детайли.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Кухня КРЕМОНА модел 410-3,1м, цена по запитване

Това е кухнята в готов вид, направена с толкова любов и огромен професионализъм от страна на тези хора, които от това място направиха тази красота. Искам да изкажа огромна благодардост на целия екип, който така упорито участваше в цялостното изготвяне на проекта, до осъществяването му. Аз съм свидетел, че работят перфектно и с нормални срокове. Качество, услуга и цена - нямат конкурент в страната. Благодаря за цалата отдаденост! ❤❤❤❤.
25.05.2023
Христо Ценов

Гардероб ВЕНЕЦИЯ ВГ2252-3-V11

Много съм доволна! Гардероба е чудесен, благодаря много на екипа за всичко!
04.04.2023
Диана

Aбонирай се за бюлетина на MASOMI

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree