Мебелни фронтове

Здравейте, сайтът MASOMI.BG е в процес на разработка и все още не са налични всички артикули.

За поръчки и допълнителна информация относно мебелните фронтове се свържете с наш консултант: 089 985 13 60

 

 

МЕБЕЛНИ ФРЕЗОВАНИ ВРАТИЧКИ ОТ МДФ С МЕМБРАННО ПОКРИТИЕ И БОЯ В РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ВИДОВЕ И ДОРАБОТКИ

Този раздел представя огромен брой  фрезовани боядисани и фолирани  МДФ фронтове за мебели, които се произвеждат в собствената ни фабрика.
Тук ще намерите популярни продукти от икономични серии: 100 Икономична, 200 Стандарт класик, 300 Стандарт модерен, както и ексклузивни мебелни фасади от серията 400 Универсал класик, 500 Универсал модерен и 600 Престиж, за кухни и всякакви вградени или корпусни мебели.
Това е най-многобройната група мебелни фасадни системи, които се произвеждат както с облицовка от PVC фолио, така и с покритие от боя. Повечето от моделите могат да бъдат патинирани или „състарени“ .
 
 

 

С помощта на нашите модели на фрезовани вратички (системи), изработени от MDF, можете да реализирате всяка интериорна идея: от добрата стара класика, до съвременен модерен стил.

А разнообразието от орнаменти и текстури на фолиа, цветове и ефекти на бои, ще впечатлят и най-взискателните клиенти.

 

МЕБЕЛНИ МЕМБРАННИ И БОЯДИСАНИ ВРАТИЧКИ

 

Фрезованите елементи  от всички серии (100, 200, 300, 400, 500 и 600) могат да бъдат облицовани с всяко фолио, включено в нашата складова програма. Изключение правят тези продукти, които имат триизмерни декори на фасадата и то само за гланцови фолиа.

Предлагаме повече от 140 едноцветни, многоцветни, текстурирани, метализирани, матови и гланцови PVC фолиа, както и такива имитиращи дърво,  от различни производители  - Германия, Корея и Тайван.

Мембранните вратички, изработени от MDF, облицовани с декори, наподобяващи дърво, с патина или нанесени върху тях ефекти на стареене, са изключително качествен и актуален продукт, заслужаващ внимание – гаранцията е от младия ни и енергичен производствен колектив.

 

ПРЕМЕНИ КЪМ КАТЕГОРИЯ ПВЦ ФОЛИА

 

Продуктите от всички серии могат да бъдат изработени или доработени с боя и лакове. Боядисаните вратички, могат да имат копринено-матова, кадифена или гланцова повърхност, което се постига чрез използване на италиански полиуретанови емайли и акрилни лакове. При оцветяването на продуктите можем да приложим всеки декор на боя по RAL, NCS системи , или друг международен стандарт за цветове.

ПРЕМИНИ КЪМ КАТЕГОРИЯ БОИ 

 

СЪСТАРЕНИ И ПАТИНИРАНИ МЕБЕЛНИ ФАСАДИ ОТ ПВЦ И БОЯ

 

Всякакви фолирани и боядисани фасади, могат да бъдат трансформирани в изящни състарени изделия по ваше желание. Този ефект се постига посредством специална технология за патиниране.

Предлагаме три състава на патина („сребърна” патина, „златна” патина, „бронзова” патина) и повече от дузина варианти на състаряващ ефект.

Патинираните и състарени мембранни и боядисани  вратички са извънредно близки на вид, до тези от масивно дърво, но с добавка и на здравина. С тяхна помощ можете да създадете красиви и надеждни мебели в стил "Класик" или различни мебелни комплекти в стил "Прованс".

 

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Комплект за спалня Венеция КСВ-05

https://g.co/kgs/VdAxAS
12.10.2023
Стайка Джибова

Кухня СИЦИЛИЯ модел 480-1 3.8м, цена по запитване

https://g.co/kgs/XJRc6v
12.10.2023
Валентина Василева

Кухня ТОРОНТО модел 100 - ъглова, 5м, цена по запитване

https://g.co/kgs/GDBpKp
12.10.2023
Бойка Чобанова

Кухня ТОРОНТО модел 100 - ъглова, 5м, цена по запитване

https://g.co/kgs/HkWDzy
12.10.2023
Кремена Зеленкова

Комплект за хол ВЕНЕЦИЯ КХВ-6

https://g.co/kgs/6gb5q5
12.10.2023
Симеон Кънев

Гардероб ВЕНЕЦИЯ ВГ3252-1/2-V1

17.06.2023
Натали Седова

Кухня САЛЕРНО модел 455-3м, цена по запитване

Заказывали мебель для всей квартиры. Остались очень довольны. Качество изделий отличное! Мои рекомендации. Спасибо и процветания вашей фирме!
02.06.2023
Александр

Aбонирай се за бюлетина на MASOMI

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree