За нас

On-line магазин www.masomi.bg e собственост на фирма Арт Флейм ЕООД. Фирмата e основанa през 2016 г., с основен предмет на дейност “Внос и търговия с електрически камини под бранда MASOMI“.  

В рамките на няколко години, ние съумяхме да разширим спектъра на нашата дейност и да стартираме производство на мебелни вратички и корпусни мебели за дома.

Лоялността ни към нашите клиенти и партньори, както и тяхното доверие към нас, ни дава увереност, че успешната ни реализация  ще продължи и занапред.  

Производствената ни база е високотехнологична, разполагаме със сработен и енергичен млад екип, което предпоставя качествен краен продукт.

Произвеждаме мебели от няколко вида МДФ, включително и фурнирован, с покритие от ПВЦ фолио и боя. Спектъра на мебелния обхват е широк : кухни, спални, антрета, всекидневни, обществени сгради и офиси.    

Политиката за развитие на Арт Флейм ЕООД е базирана на няколко прости, но задължителни за нас, принципа:

1. Предлагане на богат избор от продукти на водещи производители с гарантиран произход и качество, на възможно най-ниски пазарни цени.

2. Учтиво и компетентно обслужване.

3. Бърза доставка.

4. Стандартна и Удължена гаранция.

5. Доверие.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Последни отзиви

Кухня КРЕМОНА модел 410-3,1м, цена по запитване

Това е кухнята в готов вид, направена с толкова любов и огромен професионализъм от страна на тези хора, които от това място направиха тази красота. Искам да изкажа огромна благодардост на целия екип, който така упорито участваше в цялостното изготвяне на проекта, до осъществяването му. Аз съм свидетел, че работят перфектно и с нормални срокове. Качество, услуга и цена - нямат конкурент в страната. Благодаря за цалата отдаденост! ❤❤❤❤.
25.05.2023
Христо Ценов

Гардероб ВЕНЕЦИЯ ВГ2252-3-V11

Много съм доволна! Гардероба е чудесен, благодаря много на екипа за всичко!
04.04.2023
Диана

Aбонирай се за бюлетина на MASOMI

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree