Мебелни фронтове

МДФ фронтове от PVC фолио и боя от икономична серия 300 " Стандарт модерен " 

 

Тези фрезовани МДФ вратички са идеални за производството на надеждни и красиви мебели в модерен стил.

Освен това, различното в тази серия е, че тя може да се впише напълно органично в разчупени дизайнерски проекти в Хай-тек стил.

Използване на мебелни фронтове от серия 300 , боядисани с метализирани високо гланцови бои, ще ви позволи да създадете атмосфера на динамичност във всяка стая, направена в ултрамодерен стил.

Стъклата към разновидностите на моделите витрини са само за визуализация и не са включени в калкулацията на продукта.

В крайната цена не са включени панти към вратичките, в калкулацията на поръчката се включва само разпробиване.

 

 

Системата може да бъде изработена  с матови PVC  фолия, с възможност за последващо финишно довършване с лак висок гланц, с гланцови PVC фолия и с матова или гланцова боя .

Комбинацията от няколко едноцветни декора на фолията в облицовката на системата от фронтове за един мебелен комплект, ще създаде ярък и незабравим интериор в модерен стил.

А комбинацията от PVC фолията с дървесен рисунък (фладер) с искрящ или перлен ефект, ще запълни всяка стая с магия и светлина. Тази опция е идеална за изработка на мебели за детска стая.

Производството използва 140 матови и гланцови едноцветни, дървоподобни, грапави PVC фолия и 250 цветове матови и гланцови бои, включително тези с метални и хамелеонни ефекти.

С мебелните фронтове от икономична серията 300  произведени от Masomi, можете безопасно да експериментирате, като въплъщавате в живота всякакви сложни и цветни дизайнерски проекти.

Всички боядисани и фолирани MDF вратички с фрезовани профили на външните ръбове от серията 300, се произвеждат от МДФ плоскости ламинирани от едната страна, с дебелина 18 мм.

Задната страна на вратичката може да бъде боядисана или фолирана в тона на предната страна.
Поръчката за мебелни вратички от серията 300 може да бъде направена посредством калкулатора за мебелни вратички,

преминаването към който, може да се извърши с бутона "Поръчай" долу в системата  или от раздела "Калкулатор на мебелни вратички" на хоризонталното меню.

За регистрирани ползватели поръчката може да се направи и с изтеглен формуляр от "Личния кабинет" в раздела на хоризонталното меню . 

Различни чертежи на сечения, технически регламенти, монтажни схеми и друга информация можете да намерите на страницата „Техническа информация за изработка на мебелни фронтове“ в раздела на горното хоризонтално меню „Информация“.

Популярни електрически камини

Популярни продукти

Aбонирай се за бюлетина на Art Flame

{{ _.node.title }}
Discount - {{ discount }}
{{ _.node.tag.name }}
{{ desc.value }}

{{ _.node.priceOld }}

{{ _.node.price | number : 2 }} {{ _.node.currency }}

Характеристики

: {{ desc.value }}

Available options

Contact details

Thank you for ordering

An error has occured

Our operator will contact you soon

Please contact us via chat/email or call us

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук. Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство.

I agree